Aku pernah rasa bahagia dulu.  Bahagia dengan dia . Padahal mastu aku baru kenal . Betullah , mula mula je indah . Lama lama punah.  Hahahaha . Tenang , cerita belum habis. Aku kenal dia , dan mula sayang dia . Lama lama dari sayang , aku rasa taknak hilang dia . Tapi , dia ada kekasih. Kekasih yang aku sendiri tahu siapa orang nya . Bahagia bila bersama .

Sekian lama , hubungan yang aku nak jaga tu musnah. Musnah sebab salab faham.  Salah aku. Salah aku bukan salah mereka . Yelah , kenapa aku ada di tengah tengah antara orang bercinta ? Kenapa aku jadi orang ketiga. 

you'll never know your enemies untill the end of your life .

xx syaii
yang jenis tak reti hargai apa orang buat tu nama BABI okay BABI .
I faham kalau you dah rasa lain dengan i . mungkin after apa jadi ni sebab tu you rasa macam tu . i faham . cuma can you just let me love and miss you like before ? tak senang i nak move on bila i sayang seseorang tu . so , bagilah i masa . bagi i masa untuk benci you , bagi i masa untuk buat i lupa you . tu je i minta . thank fitrah . thanks biy . ly ♥
jangan berharap sangat dengan manusia sekeliling . kau kena pandai manage diri kau . tak kisahlah kau duduk bandar ke , kampung ke , hutan ke , laut ke . kau kena sesuaikan diri kau dengan sekeliling . independent . berdiri atas kaki sendiri . buat semua sendiri . kau dah besar , bukan bermakna kau kena minta tolong untuk semua benda . ada oerkara kau kena buat sendiri . kalau dulu bolehlah kau nak minta orang lain tolong kau buat semua benda , tapi sekarang kau kena buat sendiri . rasa sikit tanggungjawab dalam diri .

learn

Learn respect other babe . sampai bila nak orang sabar dengan perangai kau . kesabaran orang lain kau jangan pernah cabar . satu masa dia habis , habislah kau . untung kau ni apa kau buat orang diam . kalau aku , sekali dua memang aku diam tapi lepas tu sorry lah , kau memang kena maki . aku bukan jenis nak sabar sabar , pastu pendam . satgi aku bengang kau dengan babi memang takde beza . bila orang lain diam , kau patut faham , respect . bukan makin buat perangai . aku cakap macam ni sebab aku pun boleh faham keadaan kau , takkan kau tak boleh faham keadaan orang lain . susah sangat ke nak faham ? kalau susah sangat , belajar, bagi senang , mudah . masuk tempat orang , ikut cara orang , bukan ikut cara kita . makin lama duduk tempat orang , ikut adat orang , bukan adat kita .
and this time i think i shld let him go for my sake . maybe we're not meant together . and also i think i shld forget everything bout him .  I don’t think that he will come back to me after all the things that he do . and also I don’t think he will leave her for me . and I shld move on now . totally move on . forget all the memories and find my own life without him . and can anybody suggest me how to move on from guy he him tired of thinking this shit .

I think I can let him go now after 4 years I keep waiting for him and at last I realized that he has no interest on me anymore uh god this is fucking hurt ==’ sokay , ive another thing to focus so  then I can forget everything bout him . tough . admit . kehkeh I think I shld love myself

And ive something to tell you guys . ive get annoyed on a girl heh I don’t like her tho she is quite annoying  eh not quite eh but fucking annoying and I hate her . she always blame others padahal salah kau en tak bukan salah kau pun tapi entahlah takya nak blame others tho pepandai ah tanggung . nvrmind lah I hope this the last sem that I meet her heh I want spa so much thooooooooo


 xoxo
syaii.

not-belong



i miss you . i know it is pretty ridiculous but hm idk . i miss the way you smile , laugh and everything bout you . where have you been ? ive looking for you since three years ago till now but i can find you . i still need your explanation . 

i still be like before , ignoring others and waited for you presence . i thought you will apperar front me , soon . i still hoping on you , mate . so pls . i need you .