2015

2015 .
It is new year so we shld change all , I hope 2015 will bring something new for me but 2014 will be my year .

2014 .
Tahun yang mana zaman tu aku banyak jatuh bangun jatuh balik tersungkur then bangun then dijatuhkan oleh parasit yang tak berguna and bangun dengan kudrat yang ada and that was the cycle . Zaman yang banyak pahit manis suka duka tawa hiba dengan kawan kawan *lah sangat* Zaman dimana mengajar aku jangan percaya orang yang baik dengan kita . Sampai sekarang aku takkan lupa muka muka parasit yang dah tumbangkan aku . Lakhanat betul perangai .

Throwback sikit zaman jatuh bangun dengan EOB97 . Seronok tengok EOB97 buat event yang gempak lagi superb walaupun aku tak menyumbang apa apa tapi puas hati dengan semua event . Penat lelah EOB97 takkan dilupakan hendaknya .

Big thanks for them yang buat life aku macam rainbow especially Madie , Nopie and Rachikk . I will miss all the moments that we've through together . And AnisMS , Boo , Fidaa , Fyqaa , Mayok and Afzal and semua yang lain . I'll never forget our friendship .

And the last one , Efa Emira . Aku takkan lupa macam mana aku kenal kau . Thanks sebab selalu ada dengan aku . Thanks sebab selalu support aku masa aku jatuh . Thanks sebab selalu layan perangai pramatang aku and thanks sebab jadi yang terpenting dalam hidup aku . Aku takkan lupakan kau . Biar lantak apa parasit parasit tu nak kata nanti kalau dah kena clorox dorang diamlah .

2014 taught me many things . 2014 buat hidup aku jadi pelangi and harapnya 2015 lagi indah bersama suami dan anak tersayang . KAHKAHKAH .

___Syaii

No comments:

Post a Comment