Makin lama makin jauh aku rasa . Kadang kadang aku rasa apa yang kau lafazkan tu tak seiring dengan hati kau . Kau cuma nak buat hati aku tenang . Dulu kau ajar aku biar jujur even benda tu pahit . Tapi sekarang . Bukan aku tak percayakan kau . Cuma entahlah . Aku rasa kita makin jauh . Kalau kau rasa dah tak selesa dengan aku , bagitahu . Jangan buat aku tunggu kau , treat kau sama macam dulu . Kalau dah tak selesa , bagitahu . Sebab aku boleh pergi .

Expression

People is keep judging . They always assume and never ask for get the truth .


What the shame . Yesterday , i've met an uncle ( he's Indian ) .  And we've our short conv .

" You ni mesti selalu keluar dengan boyfriend kan ? Dating ? "

Eh ? No lah . Kita kalau nak keluar nanti ibu tanya nak pergi mana , dengan siapa , naik apa , pergi pukul berapa , nak buat apa kat sana , balik bila and macam macam macam soalan lagi . Kita susah nak keluar rumah .

" Oh really ? Baguslah your mum . Sebab I selalu nampak budak budak umur macam you ni pergi dating dengan boyfriend dekat center point , scm . Siap pegang tangan , ada yang peluk peluk lagi . Ramai melayu . "

And you shld know my expression that time . I get shamed . Kesian bangsa kita ni . Haihhhh

Topic Changed .

Something special . Yeah , i do care bout you too much . But it was past . Yaa i do care bout you , i do love you , i do miss you and i let your name in my heart but it was past . And past is past . You've leave me without heard my explanation . I cried over and over but you didnt care . Till one day i can forget you and make you as unknown in my life . And since that i can live like before .

But now , you come again . Why ? You gimme your heart back . I cant but i dont know . Why now you tell me that you love me ? You shld know how hurt me when you leave me . I begging you . Please go far away from my life . Dont make me hurt anymore . I never give you second chance . So please , GO and JUST GO !

Midnight Note

Sorry for break all the promises . Im not really good for you . Im sorry for all i've done . Gimme some spaces . Gimme some times . I need maybe one week , one month or one year to think bout us .


___Syaii
I wish i can returned the time to the day we've met so i can turn around and walk to the other way .

IM SORRY 

2015

2015 .
It is new year so we shld change all , I hope 2015 will bring something new for me but 2014 will be my year .

2014 .
Tahun yang mana zaman tu aku banyak jatuh bangun jatuh balik tersungkur then bangun then dijatuhkan oleh parasit yang tak berguna and bangun dengan kudrat yang ada and that was the cycle . Zaman yang banyak pahit manis suka duka tawa hiba dengan kawan kawan *lah sangat* Zaman dimana mengajar aku jangan percaya orang yang baik dengan kita . Sampai sekarang aku takkan lupa muka muka parasit yang dah tumbangkan aku . Lakhanat betul perangai .

Throwback sikit zaman jatuh bangun dengan EOB97 . Seronok tengok EOB97 buat event yang gempak lagi superb walaupun aku tak menyumbang apa apa tapi puas hati dengan semua event . Penat lelah EOB97 takkan dilupakan hendaknya .

Big thanks for them yang buat life aku macam rainbow especially Madie , Nopie and Rachikk . I will miss all the moments that we've through together . And AnisMS , Boo , Fidaa , Fyqaa , Mayok and Afzal and semua yang lain . I'll never forget our friendship .

And the last one , Efa Emira . Aku takkan lupa macam mana aku kenal kau . Thanks sebab selalu ada dengan aku . Thanks sebab selalu support aku masa aku jatuh . Thanks sebab selalu layan perangai pramatang aku and thanks sebab jadi yang terpenting dalam hidup aku . Aku takkan lupakan kau . Biar lantak apa parasit parasit tu nak kata nanti kalau dah kena clorox dorang diamlah .

2014 taught me many things . 2014 buat hidup aku jadi pelangi and harapnya 2015 lagi indah bersama suami dan anak tersayang . KAHKAHKAH .

___Syaii