Stok pujuk orang tacink ni memang aku failed . Aku tak reti . Kalau aku dah pujuk and say sorry tapi orang tu taknak and bagi respond yang menyakitkan hati aku rela diam sampai orang tu maafkan aku . Aku memang failed part part camni . Aku pujuk diri sendiri je reti .

Aku reti sayang orang . Aku try sayang orang . Aku try hargai orang . Tapi aku tak reti nak show yang aku sayang orang . Kadang kadang aku rasa aku dah tunjuk yang aku sayang orang tu tapi dia rasa yang aku tak pernah nak tunjuk yang aku sayang dia . Kadang kadang aku buktikan yang aku sayang orang tu tapi orang tu kata yang aku tak pernah nak buktikan yang aku sayang orang tu . Aku sendiri tak tahu macam mana nak tunjuk and buktikan yang aku sayang orang .


No comments:

Post a Comment