Cuti sekolah . No lebih tepat cuti dari bersekolah and i was dying in my house bosan bodoh duduk rumah tak tahu nak buat apa nak hangout depa semua dok pakat kerja malas aa nak ngajak camtu .

Why eh i cant see anything bout that bitch hergh rasa macam nak cincang 24 je sumpah aku panas hati . And yesterday was his birthday and i was like nak wish ke tak nak wish ke tak and finally i wish him with the simple mimple text and it enough i think .

Suddenly teringat time dia kata " You carilah pengganti I " and i was like hmm lek aa takya cakap camtu hati aku tertutup for any guys buat masa ni but trust me one day soon i'll get another better than you okay my dear just cheer up . I guess he afraid if i disturb his relationship but hey im not that type of girl yang nak hancurkan relationship the others okay keep it in your mind dude !

Serious aku bukan taknak ada life parter ni but aku takut kena lagi i mean hati ni hancur punah berkecai macam mug tu jatuh kat lantai . Kau kena tahu sakitnya rasa tu baru kau serik nak ber partner ni trust me tak percaya cubalah .

Last , let me treat you a picture .

We're cute enough rite ?

No comments:

Post a Comment