The day we left each other
I saw you walking far away
Every promise becomes a hopeless end
I stay alone in an empty room
Love and hurt both stuck in my heart

Our love has walked so far
Is it that I am a little too selfish?
If love could be redone
I would give up everything for you

The night thinking of you
How I wish you were able to be by my side
I don't know if your heart is still willing to change for me
The night thinking of you
Please let me love you again
Let this love return to where it began
Cuti sekolah . No lebih tepat cuti dari bersekolah and i was dying in my house bosan bodoh duduk rumah tak tahu nak buat apa nak hangout depa semua dok pakat kerja malas aa nak ngajak camtu .

Why eh i cant see anything bout that bitch hergh rasa macam nak cincang 24 je sumpah aku panas hati . And yesterday was his birthday and i was like nak wish ke tak nak wish ke tak and finally i wish him with the simple mimple text and it enough i think .

Suddenly teringat time dia kata " You carilah pengganti I " and i was like hmm lek aa takya cakap camtu hati aku tertutup for any guys buat masa ni but trust me one day soon i'll get another better than you okay my dear just cheer up . I guess he afraid if i disturb his relationship but hey im not that type of girl yang nak hancurkan relationship the others okay keep it in your mind dude !

Serious aku bukan taknak ada life parter ni but aku takut kena lagi i mean hati ni hancur punah berkecai macam mug tu jatuh kat lantai . Kau kena tahu sakitnya rasa tu baru kau serik nak ber partner ni trust me tak percaya cubalah .

Last , let me treat you a picture .

We're cute enough rite ?

Untuk tersayang .

Dulu
Kau pernah berjanji
Yang kau akan selalu disisi
Tapi itu dulu .

Dulu
Kau katakan
Bahawa kau akan terus menyayangi
Tapi itu dulu.

Dulu
Kau pernah katakan
Yang kau takkan meninggalkan
Tapi itu dulu.

Detik detik laju berlari
Saat kau bisikkan janji manis
Sehingga aku terleka
Dibuai indah angan angan kosong .

Kini
Kau katakan
Kau ingin pergi
Melangkah jauh meninggalkan aku .

Aku menangis
Air mata membasahi pipi
Mengharap kau terus berada disisi
Tapi itu tinggal mimpi .

Sayang
Terima lasih untuk semuanya
Akan ku kenang sehingga mati .

Ketahuilah
Dirimu sukar dicari ganti .

___Syaii

Stok pujuk orang tacink ni memang aku failed . Aku tak reti . Kalau aku dah pujuk and say sorry tapi orang tu taknak and bagi respond yang menyakitkan hati aku rela diam sampai orang tu maafkan aku . Aku memang failed part part camni . Aku pujuk diri sendiri je reti .

Aku reti sayang orang . Aku try sayang orang . Aku try hargai orang . Tapi aku tak reti nak show yang aku sayang orang . Kadang kadang aku rasa aku dah tunjuk yang aku sayang orang tu tapi dia rasa yang aku tak pernah nak tunjuk yang aku sayang dia . Kadang kadang aku buktikan yang aku sayang orang tu tapi orang tu kata yang aku tak pernah nak buktikan yang aku sayang orang tu . Aku sendiri tak tahu macam mana nak tunjuk and buktikan yang aku sayang orang .