Only you love him when you let him go .

I know i do love him and i fucking know that i must and should forget that guy but till now i cant hey bukan aku tak cuba okay ive try but i still cant and aku ada sikit rasa lifeless shit lah aku memang kalah kalau bab bab macam ni cis padahal dulu aku bukan loser kalau bab lelaki and aku rasa ni macam phrase yang what u give u get back and again damn i get it okay .

Yaa im the sensitive one and i know im the one who is over sensitive but i just sensitive on what i do love very much and i hard to feel bored with someone that i love and someone yang pandai nak cheer up situation tapi kalau yang stok stok asyik nak ambil kesempatan and despredo and yang type ansyik nak mendesak aku je tu kau boleh pergi jalan terus then belok kiri situ ada kubur kau boleh tanam diri kau kat situ so what aku benci orang yang type cenggitu alah bukan aku je yang benci orang lain pun sama tak suka .

Aku tak sabar untuk prom night with Eyobians and with that nightio peeps xx

No comments:

Post a Comment