Only you love him when you let him go .

I know i do love him and i fucking know that i must and should forget that guy but till now i cant hey bukan aku tak cuba okay ive try but i still cant and aku ada sikit rasa lifeless shit lah aku memang kalah kalau bab bab macam ni cis padahal dulu aku bukan loser kalau bab lelaki and aku rasa ni macam phrase yang what u give u get back and again damn i get it okay .

Yaa im the sensitive one and i know im the one who is over sensitive but i just sensitive on what i do love very much and i hard to feel bored with someone that i love and someone yang pandai nak cheer up situation tapi kalau yang stok stok asyik nak ambil kesempatan and despredo and yang type ansyik nak mendesak aku je tu kau boleh pergi jalan terus then belok kiri situ ada kubur kau boleh tanam diri kau kat situ so what aku benci orang yang type cenggitu alah bukan aku je yang benci orang lain pun sama tak suka .

Aku tak sabar untuk prom night with Eyobians and with that nightio peeps xx
Kau pernah jadi sebahagian hidup aku tapi tu dulu . Since we were end , youre nothing for me and i know i dont need you anymore . I do care and love you but tu dulu bukan sekarang . My heart was broke since you accuse me that yeah just you and me know but you didnt trust me anymore so i can deny you happily from my life

Even there many memories between us but im sorry ive forget all of them i dont want to get any hurt anymore and my heart bleeding when i remember them hell yaa and for you just a big thanks and applause for you .

___Syaii
25November2014

5 Akaun 2

Belanja gambar jap .

Camera Steady


Because we love camera ;)
Say peace !


Girls always girls


Salam .
Jejaka idaman gitu hahaha


Yang depan tu Azhardin
a.k.a
Joe Si Ketua Perut


Nanana Boom !


Thanks guys for all the memories since our first met . Thanks guys for being by superb chaos classmates . I'll never forget everything bout ours .

Aku akan rindu semua kenangan kita . Mesti . Wajib . Takkan dan tak akan lupa :)

Aku akan rindu Joe yang annoying , Qi yang menyakitkan hati , Salam yang jetjet macho , Epul yang tersangatlah jetjet , Nazmi yang muka ala ala babyface puihhhh , Bad yang aku jadikan pesaing dalam kelas tapi aku selalu kalah , Ajim yang selalu bila time Akaun , Aqeel yang suka bagi makanan and Jaiho yang aku paling menyampah hahaha .

Aku lagi akan rindu Ecah mokmok yang comel , Anis Madiha si jelita , Sab yang keding , Iffah yang ciwek , Ac yang pindah patah balik , Epadila yang happening , Miemi yang cikenit ke ntah apa , Efa yang kuat tidur , Jiha yang selalu aku panggil tak dengar padahal dekat and AnisMS yang setia jadi deskmate aku dari awal tahun sampai akhir tahun .

Harap friendship kita tak sampai sini je . Harap friendship ni sampai bila bila .

Gonna miss you , 5 Akaun 2 .

Ich lieb Di
___Syaii