Penat

" Mulut orang mana boleh tutup . Biar je . You dengan life you . Dorang dengan life dorang " - Amsyar

Memang tak boleh nak tutup mulut orang . Dorang ni mana stop nak cerita pasal kita , kan ? Aku takde point nak sembang doh . Lama dah tak buka blog . Lama dah tak update blog . Cehhh padahal takde siapa baca pun blog ni .

Luahan perasaan mungkin . Hostel untuk beberapa week kebelakangan ni . Penat . Penat yang teramat . Penat yang tersangat penat . Penat tahan apa orang kata . Penat dengar apa orang kata . Penat dengan semua benda . Kadang tu rasa nak give up buat semua benda .

Macam orang selalu kata , people do not stop judging . Fikir diri dah terlalu sempurna . Macam dah takde kerja lain nak buat sampai nak ambil tahu pasal orang lain . Cmonlah , sampai bila nak macam tu . Tahu marah sendiri bila orang kutuk belakang pesemua . Tapi marah orang lain ada fikir ? Mana ada . Takde . Sebab tak nampak salah diri tu .

Untuk kau .
Aku tak kisah dengan apa yang kau dah buat dekat aku . Tapi aku takkan pernah sesekali treat kau mcam dulu even kau dah minta maaf dekat aku . Sorry aku bukan pemaaf kalau aku terlalu sakit hati dengan kau .