Post ?

Holidayyy and it start yay kau tahu banyak gila aku plan cuti ni tapi tak tahulah berjalan ke tak kita perati je nanti . Semalam , Rabu ada Glorious dekat SACC dan aku dah excited sebab sepatutnya aku pergi tapi suddenly kena cancel aku rasa macam nak emo geram kau tahu geram jeles dengan budak budak yang gerak tu rasa macam nak menangis wehh aku nak usha Maddthelin kut kenapa aku kena cancel pergi semalam T_T

Dan semalam Amal sent dekat aku pic untuk event sabtu ni dan aku dah menjerit dah pun dalam bilik ni excited betul aku tak peduli aku nak pergi jugaaaa .

Cuti ni membosankan sebab aku kena hadap buku . SPM kan ? Haihhhh macam tak sabar nak habis SPM nak duduk rumah goyang kaki makan anggur depan tv peh peh macam heaven takyah hadap buku kan cepatlah habis sekolah takyah hadap yang ntah apa apa tu dah lepas ni .


Love,
Syaii.

No comments:

Post a Comment