I love you because ......



Me
Syaii
25March2014
0201

.

Tangan tetiba rajin nak menaip dan idea ntah apa apa datang secara tetiba and aku baru lepas otp tapi tu bukan point wehh cuti dah start siot hahaha heaven kan oh tidah sesungguhnya aku taknak pun cuti ni bosan kau tahu duduk rumah goyang kaki makan anggur cis padahal banyak lagi kerja berfaedah aku boleh buat tapi apakan daya sifat malas menguasai diri ni puihh syaitannirrajim betullah .

Addmath aku belambak kena siapkan tapi aku malas gilaa nak buat sebab chapter tu haprak aku tak faham satu benda pun ni semua punca aku tidur dalam kelas heh nasib baik sedar salah diri tu :3

Tetiba nak cakap yang ' Weh lantak koranglah nak buat apa lepas ni aku malas dah nak amik port . Jangan kacau life akulah kalau aku tak kacau kau . Pergi mampus . ' Ni semua untuk stok stok yang suka sibuk hal aku haih apa masalah suka nau dok semak pasal itu ini padahal sikit pun aku tak kacau kau , kan ? So kau pergilah main jauh jauh jangan kacau aku biar pergi lantak ler aku nak buat apa pun bukan aku kacau kau . Ke kau yang saje nak aku kacau kau ? Janganlah macam tu bro .

Sekarang ni lagi ramaik kawan makan kawan .


Kau baca kau sentap . Haaa memang kau lah ni .

LiveYourLife
Syaii
ImissYouSoMuch
24March2014
1442



March Post

Baru lepas azab UP1 . Gilaaaa memang gilaaa . UP1 aku tak study . Haihhhh memang taklah cerita dia .

Hari hari berjalan seperti biasa . Ecehhhh macamlah aku ni buat kerja lain . Poyossss . Hmm harini mojoriti budak form 5 pergi kem Nadwah . Dan aku duduk melepak goyang kaki dekat rumah hadap akaun serta addmath , kekasih hati aku . Gila tak gila baru habis UP1 dah kena kerah study itu ini . Takpe takpe . Tahun last , tahun last .

Point kali ni takde point . Aku punya lifeless kali ni teruk siaaa . Tahun ni jiwa kacau kalau ada yang cari pasal dengan aku . Tahun ni aku lain ? Hahaa mungkinlah . Pergi lantak situ . Dah malas nak fikir yang ntah apa apa tu . Mana pernah orang puas hati dengan kita . Sembang ah Syaii , kau pun sama :b Perghhh sedar diri . Hahaha noob .

*kunyah chewing gum*

Masa depan . Haihhhh ni bukan sembang masa depan yang lepas SPM . Bukan . Ni masa depan yang lain . Yang aku je faham apa . Macam mana nak hadap weh ? Aku harap aku dan awak cukup kuat untuk hadap semua benda ni . Sabar je dengan apa yang akan jadi . Sebab kita je tahu benda yang sebenar . Ignore semua lalang lalang tu . Puihhhhhh !


Syaii xx
15March2014
0250am