Post tengah malam

Malam sepi . Tv terpasang . Arjuna *sigh*

Fone sepi . Sunyi . Takde call . Takde text . Kalau dulu sekarang ni mungkin tengah ber otp dengan kesayangan . Tapi tu dulu . Past is past . Life must go on . Aku ada Dia dan dia sekarang .

Bosannya . Lifeless . Homework memang dianak tirikan sekarang ni . Tengok jam dah pukul 2 pagi . Ya Allah , bila nak tidur ni Syaii ? Kejaplah . Tak ngantuk lagipun .

Cari lagu . Cela by Boneca . Okay cun . Senyum :)

' Kak , kadang kadang aku rasa aku tak dihargai .'
Kenapa pula ?
' Ntah , aku budak jahatkan kak . Semua orang cakap macam tu . Bila aku buat baik orang kata aku acah je . '

Itu conversation antara aku dengan ex junior aku . Kat sini pointnya aku nak cakap . Kita nak orang hargai kita , sayang kita . Tapi kita buat macam tu ke dekat orang sekeliling ? Kalau dengan adik beradik sendiri pun kita tak reti nak menghargai satu sama lain apa lagi dengan orang sekeliling kan ? Memang kadang kadang tak cakap sebab malukan ? Tapi at least tunjuk . Sikit pun jadilah . Tunjuk yang kita hargai semua benda tu .

Ini kisah lain . Selingan mungkin . Atau drama sebelum aku tidur . Throwback lebih tepat .

Malam bila ntah Izz call . Cakap cakap sampai ada satu masa tu dia be honest . Haa kau menangis aku . Kwajak Izz dah break pun buat aku menangis lagi . Hampas kelapa . Takpe aku ingat aku ingat . Hehhh okay okay stop . Chiauuu xx

Last song . Number 1 by Big Bang :D

P/s : Aku rindu Epaa . Hahahaha sakainya lahai .

xoxo
Syaii
14December2013


No comments:

Post a Comment