Entry Hari Ni

Hai holaaaa :D Puas hati aku dapat edit blog . Hehh pakai blogskin , main code . Lecehh . Dekat satu jam aku godek benda alah ni . Nyirap pun ada samapi lapar perut aku ni dok godek benda alah ni je .

Cerita harini . Holiday . Homework . Satu benda aku tak start . Extra class memang dah jalan . So far alhamdulillah boleh follow . Just amik akaun addmath science dengan math je . Sebab aku rasa tu je yang aku betul betul perlu . Kut :3 

Duduk bilik . Termenung .

Otak vs Hati

' Syaii sampai bila nak macam ni ? '

" Macam mana apa ? "

' Yelahh , sampai bila nak jaga hati orang . Sampai kau ignore hati kau ? '

Diam . Fikir .

" Aku . Tak . Tahu . End  "

Yaa , betullah tu . Sampai bila aku nak jaga hati orang . Hati aku takde sape jaga . Senang je orang sakitkan . Penat pendam . Tapi aku tak pernah kisah . Sebab hati orang lain lagi penting pada aku . Bagi aku biar kita sakit jangan orang sakit . Kadang kadang aku terfikir je yang kalau aku buat macam tu mesti orang akan jauhkan diri . Tapi bila orang lain yang buat macam tu ramai pulak yang dekat :3 Hehh tak adil betul dunia ni . Ke yaa ?

' Haah , kau memang . Dah pandai curi hati orang . Tak reti nak pulang . Lepastu bla macam tu je tinggalkan orang yang dah sayang kau gila tahap cipan . ' - His says

 Deyy macha tak patut betul dia cakap aku macam tu . Mana ada aku blaa macam tu je . Aku blaa aku mintak izin okay . Hehhh :3 Jujur . Aku tak suka tinggalkan orang . Sebab aku tahu sakit kena tinggal . Perit . Pedih . Sangat . Deep . Korang yang tinggalkan aku lagi ada . Kann ? Hehh aku memang selalu kena tinggal . Lagi lagi dengan yang orang yang aku sayang . Sakit weh kena tinggal . Perit , pedih sangat hati ni . Air mata tu mesti wajib keluarlah kalau kena tinggal . Pilu kau tahuuu . Sebab tu aku tak suka tinggalkan orang . Aku taknak orang rasa betapa sakitnya kena tinggal . Biar aku sorang je yang tahu rasa sakit kena tinggal . Kalau boleh biar aku je yang tanggung sakit kena tinggal tu *senyum*



xoxo
Syaii
22November2013

No comments:

Post a Comment