Trial

Dari tadi aku dok usha fone dengan harapan Anis call cakap ' Syaii , Asrama terbakar . Tak payah balik ' tapi hampa . Ciss aku takde mood nak hadap sekolah doh nak cuti lagi hmmm balik ni trial SMA kut weh cuak takut geger semua ada . Doakan untuk aku tau tau :')

Balik ni confirm busy gilaa ceh poyo padahal takdelah busy mana HAHAHA aku confirm seminggu ni aku takde mood nak belajar bagai almaklumlah mood nak beraya kan kata rayaa pheww minggu ni confirm semua busy sembang pasal raya , baraan , duit raya bagai confirmm yelah kat asrama je kut boleh sembang kencang .

Ni nak trial ni doakan aku wehh . SPM Candidates , SMA Candidates jangan main je study . HAHAHA kboiiiii

Le Me ,
SyaiiComelMelMel
18 August 2013
Sunday - HostelDamnMuch

No comments:

Post a Comment