Trial

Dari tadi aku dok usha fone dengan harapan Anis call cakap ' Syaii , Asrama terbakar . Tak payah balik ' tapi hampa . Ciss aku takde mood nak hadap sekolah doh nak cuti lagi hmmm balik ni trial SMA kut weh cuak takut geger semua ada . Doakan untuk aku tau tau :')

Balik ni confirm busy gilaa ceh poyo padahal takdelah busy mana HAHAHA aku confirm seminggu ni aku takde mood nak belajar bagai almaklumlah mood nak beraya kan kata rayaa pheww minggu ni confirm semua busy sembang pasal raya , baraan , duit raya bagai confirmm yelah kat asrama je kut boleh sembang kencang .

Ni nak trial ni doakan aku wehh . SPM Candidates , SMA Candidates jangan main je study . HAHAHA kboiiiii

Le Me ,
SyaiiComelMelMel
18 August 2013
Sunday - HostelDamnMuch

Last Post

Cuti dua minggu homework belambak gila macam apa satu harem aku tak sentuh jeling buku pun tak pehh pemalas gila Syaii maklumlah sibuk dengan mengutip duit raya ehh aku still layak dapat duit raya okay tapikan aku seganlah bila orang hulur duit rayakan kan HAHAHAHA

Cuti dua minggu ni aku rindu buah hati pehh tak boleh blah gaya macam ada buah hati je cehh poyo apa apa ntah hmm kdah ignore je pasal buah hati ni sekarang aku dok fikir asrama emm aku malas nak balik asrama doh cam takde benda dah kat sana hati dah takde kat Sam1 tetiba macam nak pindah tahun ni jugak tapi macam sayangkan dah nak habis tahun hmmm kang kalau keluar Sam1 rindu asrama pulak HAHA okay nonsense puihh

Okaylah mata aku dah rabak tahap dewa apa ntah ni cipanzi betul aku baru ingat taknak tidur pehh hanya tinggal kenangan okaylah ohh ye cuba cari noktah ada berapa HAHAHA kalau jumpa bagi tahu tau kang aku bagi topup free fuyooo Syaii baik hati nak derma topup phewww Okay then ciauuu daaaaa

xoxo
SyaiiComelMelMel
4.00 a.m.

Short Post #3

" Pada hari itu , sahabat sahabat karib , setengahnya akan menjadi musuh kepada setengahnya yang lain , kecuali orang-orang yang persahabatannya berdasarkan taqwa ( iman dan amal soleh ) " - Surah Az Zukhruf , ayat 67
Dia bagi aku . Simple tapi berjaya buat airmata aku jatuh . Beb , thanks . Aku sayang kau . Sangat . And . Sorry :')

xoxo
Syaii

Empty

Masuk dorm . Baring . Tarik bantal .
Air mata terus laju macam apa turun . Empang pecah sudah .

Dormmate datang , tanya .

Syaii , kenapa nangis ?

Aku mampu geleng je .
Kadang kadang tak semua cerita aku boleh share dengan orang . Aku lebih rela pendam benda tu . Taknak orang lain rasa beban bila aku cerita problem aku .

Asrama .
Aku senyum . Ketawa . Nangis . Semua kat situ . Sebab kat situ je yang aku rasa aku sempat nak ketawa gembira berduka bagai . Kadang bila dah penat ketawa terbahak , aku akan diam . Serta merta . Teringat dosa lalu . Teringat kawan . Teringat member . Teringat kesalahan yang aku pernah buat .

Kadang kadang teringin nak share dengan member pasal masalah semua . Tapi hati ni degil tak kasi . Dia kata lebih bagus luah dekat kertas daripada luah dekat orang . Sebab tak semua orang bisu .

Last . Untuk awak .
Cukuplah tipu saya . Berhentilah . Saya dah penat macam ni . Saya dah penat nak menangis sebab awak lagi . Sekarang , Allah dah tunjukkan perkara sebenar . Alhamdulillah . Saya telan benda tu walaupun ianya sangat menyakitkan . Semoga awak bahagia dengan dia .

Hati (:
Semoga kau bahagia dengan keputusan yang aku dah buat ni .

xoxo
Syaii
Aku Lemah =='

Short Post

Sekali kau tipu aku , aku sabar .
Kali kedua kau tipu aku , aku tahan .
Tapi kali ni , sumpah aku dah taknak kait dengan kau .

Life kau , life kau .
Life aku , life aku .
Kau happy dengan dia .
Aku happy dengan dia .

There's no problem anymore .
No tears for you .
Tired with all this things .

So ,
Thanks for the memories .
Aku hargai . Sangat .
Thanks again .

Here Me ,
Syaii