Mistake

18 Ramadan 1434
27 July 2013
Saturday

Kejam .
Jahat .
Aku .

Kawan ? HAHAHA aku rasa aku tak layak nak pegang title kawan yang baik . Benda kecil pun aku tak dapat settel baik . Yaaa , kejamnya aku sebab tinggalkan dia terkapai kapai cari jalan yang betul . Jahatnya aku sebab larikan diri dari dia saat dia perlukan sokongan . Ya Allah , berdosanya aku terhadap dia . Kesiannya dia .

Syaii , after apa yang kau buat dekat dia , baru kau sedar ?
Hmm jangan ingat kau baik sangat Syaii . Kau pun sometimes missed your responsible as a good muslim . Ya Allah , jahilnya aku :'/

Puas aku fikir malam tadi macam mana nak settelkan benda ni . Share probs dengan Pendekk . And she give me le advice . Yaaa and Alhamdulillah , I realize le mistakes . Thanks Pendekk . Thanks Ya Allah . At last , I do text her . Ask for apologise . And I crying whole the night . HAHA .

Guess , I dont know how to act like nothing happened . I just err I dont know . Egomaniac . Egomaniac . Hmm and now I hope we can be friends like usual . Like before . Yaa frankly , I do love her . I do miss us . I do I do . Hopefully I do lowered my ego . Pray for me . Thanks .

xoxo
.Le Syeraa.
I Miss Us :')

No comments:

Post a Comment