Just what =='

Heyy diam tak diam dah Ramadan dah kita kan ? Sekejap je . Minggu ni macam macam benda jadi . Yang paling nak di highlight kan SMA Candidates dah exam Syafawi . Puihhh gila tak gila kena menghafal 3 surah . Hmmm AQ macam tak mumtaz je aku . Huwarghhh nak nangis ke cane ni ? Menyesal kut tak hafal awal awal . Haishhhhhh =='

Minggu ni je hilang 4 orang member . Apakk dia mana sedih en cerita dia . HAHA dorang buat aku nak lari dari SamOne jugak . Yelahh mana tough nak amik SMA sebenarnya . Keyakinan tu kureng . Bila sembang dengan ibu mulalah ibu kata duduk je kat SamOne tu . Amik SMA lepastu sambung STAM . Yang ayah pulak kata kalau nak pindah , pindah jelah . Tapi ayah hantar balik kampung . Peh peh nak pulak aku balik kampung en ? Takmau aku . Bosan lagi hadooo .

Sedihlah dorang pindah . Noor , DayahChik , Izzul , Abu . Hmmm gila ahhhh yang pindah semua budak yang otak boleh masuk . Memang nangislah cerita dia kan ? HAHA minggu ni empang senang pecah . Duduk sensorang je mesti nak nangis . Apa sebab pun tak tahulah . Nampak nauuu jiwa kacaunya Syaii ni . Tapi ntahlah minggu ni bila aku tengok orang nangis je mesti aku pun nak nangis . Ehhh bukan nak nangis tapi dah menangis dah pun . Betullah kata Epa , kenapa setiap pertemuan ada perpisahan ? Sakit , pedih nak lalui semua benda ni . Susah nak lepaskan dorang pergi dari SamOne . Punca ? Yelahh 3 tahun life sesama kat asrama tetiba form 4 tengah tahun nak check out hostel . Apakk tak sedih cerita dia . Member tak member belakang cerita yang penting aku rasa kehilangan Noor dengan DayahChik :'/

Wooo aku rasa aku tak boleh continue ahh . Empang dah pecah tetiba . HAHA . Kbyeeee :')

.Le Syeraa.

No comments:

Post a Comment