Mistake

18 Ramadan 1434
27 July 2013
Saturday

Kejam .
Jahat .
Aku .

Kawan ? HAHAHA aku rasa aku tak layak nak pegang title kawan yang baik . Benda kecil pun aku tak dapat settel baik . Yaaa , kejamnya aku sebab tinggalkan dia terkapai kapai cari jalan yang betul . Jahatnya aku sebab larikan diri dari dia saat dia perlukan sokongan . Ya Allah , berdosanya aku terhadap dia . Kesiannya dia .

Syaii , after apa yang kau buat dekat dia , baru kau sedar ?
Hmm jangan ingat kau baik sangat Syaii . Kau pun sometimes missed your responsible as a good muslim . Ya Allah , jahilnya aku :'/

Puas aku fikir malam tadi macam mana nak settelkan benda ni . Share probs dengan Pendekk . And she give me le advice . Yaaa and Alhamdulillah , I realize le mistakes . Thanks Pendekk . Thanks Ya Allah . At last , I do text her . Ask for apologise . And I crying whole the night . HAHA .

Guess , I dont know how to act like nothing happened . I just err I dont know . Egomaniac . Egomaniac . Hmm and now I hope we can be friends like usual . Like before . Yaa frankly , I do love her . I do miss us . I do I do . Hopefully I do lowered my ego . Pray for me . Thanks .

xoxo
.Le Syeraa.
I Miss Us :')

Just what =='

Heyy diam tak diam dah Ramadan dah kita kan ? Sekejap je . Minggu ni macam macam benda jadi . Yang paling nak di highlight kan SMA Candidates dah exam Syafawi . Puihhh gila tak gila kena menghafal 3 surah . Hmmm AQ macam tak mumtaz je aku . Huwarghhh nak nangis ke cane ni ? Menyesal kut tak hafal awal awal . Haishhhhhh =='

Minggu ni je hilang 4 orang member . Apakk dia mana sedih en cerita dia . HAHA dorang buat aku nak lari dari SamOne jugak . Yelahh mana tough nak amik SMA sebenarnya . Keyakinan tu kureng . Bila sembang dengan ibu mulalah ibu kata duduk je kat SamOne tu . Amik SMA lepastu sambung STAM . Yang ayah pulak kata kalau nak pindah , pindah jelah . Tapi ayah hantar balik kampung . Peh peh nak pulak aku balik kampung en ? Takmau aku . Bosan lagi hadooo .

Sedihlah dorang pindah . Noor , DayahChik , Izzul , Abu . Hmmm gila ahhhh yang pindah semua budak yang otak boleh masuk . Memang nangislah cerita dia kan ? HAHA minggu ni empang senang pecah . Duduk sensorang je mesti nak nangis . Apa sebab pun tak tahulah . Nampak nauuu jiwa kacaunya Syaii ni . Tapi ntahlah minggu ni bila aku tengok orang nangis je mesti aku pun nak nangis . Ehhh bukan nak nangis tapi dah menangis dah pun . Betullah kata Epa , kenapa setiap pertemuan ada perpisahan ? Sakit , pedih nak lalui semua benda ni . Susah nak lepaskan dorang pergi dari SamOne . Punca ? Yelahh 3 tahun life sesama kat asrama tetiba form 4 tengah tahun nak check out hostel . Apakk tak sedih cerita dia . Member tak member belakang cerita yang penting aku rasa kehilangan Noor dengan DayahChik :'/

Wooo aku rasa aku tak boleh continue ahh . Empang dah pecah tetiba . HAHA . Kbyeeee :')

.Le Syeraa.