Result Killer

Nak sembang apa . Semalam ada tandatangan report card kat sekolah . Demmit . Result haremmmmm . Banyak nauu FAILED nyaaa . Kena struggle AlAzhar . Lepastu nak kena buat study background untuk Akademik . 1A je Syaii ? Lagi 9 subjek ? Hm emmmm study lebih lah jawabnya . Kena bebel dengan parents tu wajib . Tiap tahun dengar benda yang sama tu dah tentu . Cikgu condem macam macam tu pasti . Nasib baik dia tak kata aku kuat tidur dalam kelas kepe . Ni sekarang dah semua harta benda aku nak ditarik . Ni yang tak syok ni . Nak tacing ahh cenggini .

Kerja kursus belambak tak siap . Padahal AlQuran dengan TarikhIslam je pun . Nawhhhh seksa nak buat sebab tak boleh pakai laptop . Kena handwriting . Aku ni dah lah malas nak menulis . Gerak dululah . Daaaa :)


No comments:

Post a Comment