Problemo :3

Keep playing Penghulu Istighfar by UNIC

Nawhhh got many problemo . Ya Allah , dugaan apa lagi Kau bagi dekat aku sekarang ? Im tired . Done , aku dah penat dengan semua benda ni . Hostel , friends , feeling . Fucking much . HA-HA . Feeling ? Yaaa sampai bila aku nak kena jaga perasaan orang ? Sampai bila aku nak biar aku yang tanggung sedih orang ? Orang lain senang game perasaan aku . Make me like a doll . Okay . Aku ni tunggul mana ada perasaan . So what ? Nobody care . Nobody .

Dapat text dari bestie , yaa old bestie . She got a big problemo and wanna me cheers her back . Hm emm . How can I make you happy sayang ? I dont know how to cheers up peeps act , but I'll try . Hm emm yaaa Im not a good adviser , but here le advise for you dear . Not only you , they also . Listen me , every peeps have their own problems . You , me , she , he , them , they . Everythings happen for a reason , babe . You should fine le way how to solve le problems . Yaaa I know it hard to do but you must sayang . I know you can . Dont ever you put le blame on yourself . Remember , Allah is The Best Planner . Apa apa mengadu dekat Allah . Minta petunjuk . Tenangkan hati . Istighfar . Buat solat sunat . Menangislah kalau itu yang buat diri tu tenang . Menangis sampai puas . Allah tu Maha Mendengar , Dia akan dengar semua rintihan hambaNya . InsyaAllah :') La Tahzan , sayang . La Tahzan

JIWA KACAU JIWA KACAU . Buat semua benda mana jadi doh . Rasa macam nak hentak kepala kat dinding . Peh pehhh tak tahu kenapa jadi macam ni . Ohhaaaa ada orang tacink dengan aku . Tahulah salah aku . So then nak suruh aku mintak maaf ke ? Choyy ego melampaui batas . Maaf saya ego . Sorry . انا آسف . Siot kan perangai ? So what . Nobody care . Syaii , godaii godaii .

Fucking Holiday here . Demmit -.- Kbyee

.Le Syeraa.

What The =='

You could be the one who listen to my deepest inquisitions
You could be the one I always love

Yaaaa jiwa kacau jiwa kacau . I hate all this damn things very much . Pleasee go far away from me , dear . Im begging on you :'| Babe , I miss Amsyar badly . Hmm emm I miss all about him . His voice , his smile , his laugh , yaaa all , all bout him . Hmm emm feel like wanna call him right now . Wanna share all my problemo with him . But , he's has his own problem so I cant tell him bout my probs . Wanna tell him bout that girl , that boy , that kid . Hm emmmm to much story act . Yaaaaa who else I can share all my probs ? Them ? Hmm emm no no . I cant . They are not my listener . Hm emm I hate this so muchhhh . Fucking hell yeah ?

Kkk need to go . Wish me luck for this Mid-Term Test ehh ? Mumtaz for SMA'13 . InsyaAllah .

With That
.Le Syeraa.

Le Exam


Yayaya again here I am . Tiap tiap minggu balik . Heyyy tak menyirap pulak en parents aku ulang alik hantar aku balik Sabak . Nak buat macam mana , hostel is boring to much . Yaaa bosang weh tak tipu . Kalau kat hostel kerja aku lepak makan tidur lepak makan tidur . Menternak lemak jelah jawabnya .

Kk bulan exam ni memang aku overnight jelah kan kan ? Main gila ahh kalau tak overnight . Bila nak menghafal kalau macam tu ? Nak menghafal kat prep memang harapanlah jawabnya , budak budak yang tak exam Sma bukan faham pun situasi budak form 4 yang kena menghafal ni . Cett betul . Form 4 bising je mulalah ada yang buat bunyi suruh diam , tapi bila dorang yang bising kiteorang sound balik pandai main usha slek . Cungkil biji mata tahulahh :b

Hm emm , lagi dua minggu baru habis Mid . Cett betul . Apasal lama sangat exam-nya ni ? Eee tak boleh terima betul -.- Paper Tauhid Feqah aku hancus sehancus yang boleh . Aku tak jawab Tauhid kut . Feqah tu pun hmm pakai bantai je . Ni semua akibat JIWA KACAU . Hailaaa budak dorm aku semua tengah jiwa kacau . Epa punca Epa punca . HAHAHA k sori Epa (:

Next week paper Tafsir Hadith pulak . Ceng ceng , nak hafal apa doh ? Ustazah suruh fokus 6 tajuk belakang . Dahlah tengah malas nak menghafal . Kalau nak mengahafal sebelum exam memang masuk otak jawabnya . Dahlah aku bukan otak menghafal . Takpe takpe , Syaii boleh Syaii boleh ! *jerit dari tingkat 10* Yeayyy peh suka habiskan ? Ni paper AddMath dengan Akaun belum lepas lagi ni . Sengsara aku woiii . AddMath , Account , please solve your problems by yourself ehh ? Jangan nak susahkan hidup aku , boleh kan kan ? Terima kasih xD

With that , kbaii :***

Pstt , Izz dah keluar hospital . Alhamdulillah . Miss him badly :')

.Le Syeraa.

Random #12


This post I really dedicated to Me . Ehh takdo lahh . Ehh ntahlah . Kkk merepek . Tak payah layan . Bulan ni full exam . Gilosssss memang aku dah ready en ? First paper , Sejarah . Lagi main gila . Esei ntah apa apa merepek . Lantak situ . Tulahh dulu orang suruh belajar takmauu . Ni makan dia . Hmm emm . Aku macam dah nekad je kalau PPT ni exam SMA aku tak memuaskan , aku nak pindah . Smk pun Smk lahh . Hmm tapi kena pandai jaga diri jaga hati lahh :) Tapi taknaklah tinggalkan SAM ohh . Hidup dah sebati dengan tuuu .

Listen , Amsyar accident :'( Wooo cam siot . Macam mana boleh jadi macam tu ? Nak gugur jantung aku bila ibu dia inform pagi tuu . Ya Allah , hope dia okey je . Kena tahan dekat wad seminggu ? Hmm , dapat MC berapa lama lah tu enn ? Dahlah nak trial , nak Pmr . Hm emmm belajar sendirilah jawabnya . You , orang hope You okay je . Take care ohh . I Love You k :***

Kkkk nak out . Kbyee awok awok . Wish me luck k ?

.Le Syeraa.

No Title

Izz accident .
I try to text his mum
but
There is NO RESPOND :'|
Frankly ,
I HATE THIS 
Hope he's just be fine :'(

.Le Syeraa.

Random #11


Hai Assalamualaikum . 5 Mei , PRU woi PRU . Jom kita mengundi , jom kita mengundi . HAHAHA k sakai . Makcik pakcik atuk nenek kakak abang yang dah boleh mengundi tuuu , buat pilihan betul betul . Nanti dekat akhirat Allah tanya . Tau ? Kkkk woi aku dekat rumah ni . HAHAHA bahagia siot lari dari asrama yang ntah apa apa tuuuuu . Yaaaa bosan gila kut asrama . Ni pun balik cengkelat follow orang . Kalau tak mesti aku terperap kat dorm dengan Anis and Efa . Hihihi ^^

Listen listen listen , ada orang tu lari rumah . 3 hari direct ibu dia text aku tanya mana dia . Yaaaa manalah aku tahu . Tapi , hmmm ok ni mengaku , risau gila babeng kut dia tak balik rumah . Cam siot harem tak bagitahu aku dia lepak mana . Contact pun tak . Rasa macam nak tampo tampo je muka dia . Dahlah aku tengah jiwa kacau , tambah dia makin serabut aku . Ya Allah , siyes tak tenang beb aku fikir mana dia menghilang . Geram . Rasa macam nak bunuh orang je time tuuuu . Sabarkan jelah hati ni kan kan ?

Beb , aku tengah dalam bulan peperiksaan ni . Sebulan siot . Apesal macam lama sangat ni ? Yaaaa belambak paper kut tambah dengan Al Azhar . Hm emmm wish me luck yaa ? Thank you .

.Le Syeraa.