Hostel like ' err '


Ohh harini hari Isnin dan dengan bangganya aku duduk kat rumah goyang kaki makan anggur ala ala ratu gituuu . Bosan k bosan gila . Ni pun aku melayan Fly.fm yang acah acah boleh hilangkan bosan . Hmm emm nampak tak betapa bosannya aku duduk rumah ? Dengan laparnya lagi , tolong someone masakkan untuk aku . Terima kasih :)

Brrr hostel ? Hm emm yeah frankly I hate it much . There are so many fucking things act . Yayaya no cellphone , no internet , no 'barang haram' . Ok fucking much . How can I survive in that situation ? I feel like hell yeah when all le stuff not in my hand . Not in front of my eyes . Nawhhh le exco , hm emm please stop confiscate our ' barang haram ' . Thank you . Do your own work and please stay away from my business . Pleasee eh :)

Yaaa act aku penat kut duduk hostel tuu .Penat sebab bila bab fone je mesti budak budak tu cari aku . Holaaa , tahulah muka aku muka budak selalu bawak fone . Tapi agaklahh sis , takkan asyik aku je kena aim dohh . Sungguh tak beragak . Dalam dorm lagi tak payah sembang . Memang semua suka usha tak puas hati bila aku tidur lambat . Konon aku pegang fone sendiri . Heyyy get your own life please . Kalau aku pegang fone sendiri pun bukan aku kacau kau kan kan ? So pleaseee tak payah sibuk . Go go far away . Just lay on your beautiful bed and do your own business k ? Care to muchhhhhhh -.-

Kkk wanna packing le stuff  for hostel . Byeee . XOXO

.Le Syeraa.

No comments:

Post a Comment